Οι (ηλικιωμένες) βασίλισσες της Lamborghini! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Οι (ηλικιωμένες) βασίλισσες της Lamborghini! (video)
Δύο γιαγιάδες πάνε βόλτα με μια Lamborghini Murcielago και ξεσηκώνουν τα πλήθη στο πέρασμά τους, χαιρετάνε τον κόσμο και πάνε στο... σούπερ μάρκετ!

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα supercars της Lamborghini είναι η Murcielago, η οποία όπου και αν κυκλοφορεί, τραβά σαν μαγνήτης τα βλέμματα. Στο συγκεκριμένο βίντεο οι αντιδράσεις από τους περαστικούς είναι ακόμη πιο έντονες, καθώς στις δύο θέσεις της Lamborghini κάθονται δύο ηλικιωμένες! Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε ότι η οδηγός μπερδεύεται με το κιβώτιο ταχυτήτων και ψάχνει την όπισθεν για λίγη ώρα, όμως φαίνεται ότι το έμαθε γρήγορα, αφού αργότερα μάρσαρε κιόλας!

Οι περαστικοί είχαν μείνει άφωνοι, άλλοι χαιρέταγαν, άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες και άλλοι απλώς κοίταζαν, μην μπορώντας να πιστέψουν τι βλέπουν. Οι κυρίες στην Murcielago απολάμβαναν σε απόλυτο βαθμό την βόλτα τους και έλεγαν "we're Lamborghini queens" (είμαστε οι βασίλισσες της Lamborghini), όμως προβληματίστηκαν λίγο μετά το σούπερ μάρκετ. Δεν έβρισκαν το πορτμπαγκάζ για να βάλουν τα ψώνια, όμως χαλάλι, καθώς η μια από τις δύο μάλλον βρήκε και... γαμπρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!