Πάρτι στο Μεξικό για την VW

Γιώργος Βαρίνος
Πάρτι στο Μεξικό για την VW
Η VW και ο Οζιέ συνεχίζουν να ορίζουν το ρυθμό στο WRC, επικρατώντας την 1η ημέρα των δύο υπέρ-ειδικών διαδρομών.

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται ότι ξεκίνησε να γιορτάζει την 100ή του συμμετοχή σε αγώνα του WRC ο Οζιέ και η VW, καθώς την πρώτη ημέρα του ράλι Μεξικού βρέθηκαν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Φυσικά οι υπέρ-ειδικές της πρώτης ημέρας ήταν κάτι λιγότερο από 6 χιλιόμετρα συνολικά και έτσι οι διαφορές των οδηγών ήταν αστείες, της τάξης των 1.6 και 1.7 δευτερολέπτων, ωστόσο ήταν ενδεικτικές των διαθέσεων και των δυνατοτήτων τους.

Χαρακτηριστικό της μάχης που θα δούμε τις επόμενες ημέρες είναι το γεγονός ότι οι έξι πρώτες θέσεις καταλήφθηκαν από τα τρία VW Polo και τα τρία Hyundai i20. Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Οζιέ, στη δεύτερη ο Νεβίλ με Hyundai, στην τρίτη και τέταρτη θέση οι Λάτβαλα και Μίκελσεν με VW και στις δύο επόμενες οι Σορντό και Πάντον με Hyundai.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα στις 16:20 ώρα Ελλάδας με την τεράστια, 54 χιλιομέτρων, ειδική διαδρομή El Chocolate, που πραγματοποιείται μάλιστα 2 φορές και για πολλούς οδηγούς αποτελεί την πιο απαιτητική και δύσκολη της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!