Μοναδική εμπειρία οδήγησης

Γιώργος Βαρίνος
Μοναδική εμπειρία οδήγησης
Βρισκόμαστε στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και μαθαίνουμε για το BMW GENERATION X Roadshow. H νέα BMW X1 ταξιδεύει μαζί με όλα τα μοντέλα της Σειράς BMW X σε οκτώ διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Καλεσμένοι της ΒMW Hellas, μαθαίνουμε για το νέο πρόγραμμα BMW GENERATION X Roadshow, που θα επισκεφτεί οκτώ διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. H νέα BMW X 1 ταξιδεύει μαζί με όλα τα μοντέλα της Σειράς BMW X σε, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα Σειράς BMW X (Χ1, Χ3, Χ4, Χ5 και Χ6).

Δοκιμάσαμε πρώτοι αυτό που οι ενδιαφερόμενοι -που θα επισκεφθούν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού από τις 3 - 6 Μαρτίου- θα δοκιμάσουν τις ξεχωριστές δυνατότητες του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive της νέας BMW X1 στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με ράμπες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Βέβαια, το BMW GENERATION X Roadshow θα συνεχίσει την περιοδεία του, στις παρακάτω πόλεις της Ελλάδας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες:

- Λάρισα: Εγκαταστάσεις Παπαδόπουλος Α.Ε. (8 – 10 Μαρτίου)

- Σέρρες: Εγκαταστάσεις Αφοί Ιωαννίδη (18 - 19 Μαρτίου)

- Πάτρα: Εγκαταστάσεις Αφοί Αθανασάτου (23 - 24 Μαρτίου)

- Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις BMW Τρικαλιώτης (31 Μαρτίου – 2 Απριλίου)

- Ηράκλειο: Εγκαταστάσεις Servin Κρήτης (8 – 9 Απριλίου)

- Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις Κ. Γεωργακόπουλος (15 – 16 Απριλίου)

- Ιωάννινα: Εγκαταστάσεις Κ. Κατσιούλης (20 – 21 Απριλίου)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για test drive την ημέρα και ώρα που επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας http://gr.embrace-bmw.com/home/ ή καλώντας στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!