To Nissan IDS ταξιδεύει την Ευρώπη στο μέλλον (videos)

Πέτρος Πιτσίνης
To Nissan IDS ταξιδεύει την Ευρώπη στο μέλλον (videos)
Μετά την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση του Τόκιο, η Nissan φέρνει το IDS Concept και στην Γενεύη, δείχνοντάς μας τα πλάνα της για το (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον.

Το Nissan IDS Concept ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων, μέσω των οποίων οι εταιρείες μας δείχνουν τι έχουν στο μυαλό τους για το μέλλον. Το IDS τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του στην έκθεση του Τόκιο όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά και τώρα, κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη Γενεύη. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο Ιαπωνικό μοντέλο είναι η ευελιξία του εσωτερικού, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση.

Χαρακτηριστικότερο όλων, όταν κάθεται κάποιος πίσω από το τιμόνι ελέγχει κανονικά το όχημα όπως κάνει και σήμερα, όμως όταν επιλεχθεί η αυτόνομη λειτουργία οδήγησης (γιατί έχει και τέτοια) το «τιμόνι» διπλώνει και αποθηκεύεται και στην θέση του έρχεται ένα μεγάλο τάμπλετ, μαζί με μια τεράστια οθόνη στο ταμπλό! Τα καθίσματα γυρνάνε για την βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ των επιβατών, ενώ μπορεί ακόμη και να καλωσορίσει τον ιδιοκτήτη του. Παρακάτω, ακολουθούν τρία βίντεο που δείχνουν όσα γράφονται παραπάνω, αλλά και ακόμη περισσότερα, στην πράξη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!