Το Seat Alhambra έσβησε τα 20 κεράκια

Πέτρος Πιτσίνης
Το Seat Alhambra έσβησε τα 20 κεράκια
Η Seat γιορτάζει τα 20ά γενέθλια του μεγάλου πολυμορφικού της με μια νέα έκδοση, η οποία φέρει αναβαθμισμένο εξοπλισμό και σύγχρονη εμφάνιση.

Μπορεί το Ateca, το πρώτο SUV της Seat να τραβάει περισσότερο τα βλέμματα στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης, όμως εκεί βρίσκονται και άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Alhambra, το μεγάλο πολυμορφικό της Ισπανικής φίρμας γιορτάζει τα 20ά του γενέθλια και αποκτά μια νέα έκδοση στην γκάμα του. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τις νέες δίχρωμες ζάντες των 17 ιντσών, τα φώτα Xenon, τα φιμέ πίσω κρύσταλλα και την μεγάλη γυάλινη οροφή.

Οι προσθήκες στον εξοπλισμό δεν σταματάνε εδώ, καθώς προσφέρονται επίσης σπορ εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του πορτμπαγκάζ αλλά και των δύο συρόμενων πλαϊνών θυρών. Στο κομμάτι της ασφάλειας, συστήματα όπως η αναγνώριση ύπαρξης οχήματος στο τυφλό σημείο, η προειδοποίηση παρέκκλισης από την λωρίδα κυκλοφορίας, η αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και τα αυτόματα φώτα, δίνουν το παρόν. Τέλος, το σύστημα infotainment που προσφέρει η Seat, παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα με Smartphone και σύστημα πλοήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!