Οι ‘Ελληνες ξέρουν από αγώνες (video)

Γιώργος Βαρίνος
Οι ‘Ελληνες ξέρουν από αγώνες (video)
Ένα όμορφο video γεμάτο από Ελλάδα, συναρπαστικές στιγμές οδήγησης και σημαντικές πληροφορίες για το μηχανοκίνητο αθλητισμό που αξίζει να δείτε.

Στο πλαίσιο της προώθησης αγώνων στη χώρα μας, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας δημιούργησε μια πολύ κατατοπιστική και όμορφη ταινία. Μέσα από δυναμικά πλάνα οδήγησης, υπέροχα τοπία κυρίως των ελληνικών βουνών και συνεντεύξεις αθλητών, μηχανικών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, ο θεατής μπαίνει στην ουσία και στο νόημα των αγώνων.

Κυρίως, όμως, έρχεται σε επαφή με τη μεγάλη και επιτυχημένη ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, κάτι που ίσως δεν είναι κοινός τόπος ειδικά στις νεότερες γενιές. Η χώρα μας έχει φιλοξενήσει για δεκαετίες αγώνες παγκοσμίων πρωταθλημάτων με πιο γνωστό το ράλι Ακρόπολις, ενώ Έλληνες οδηγοί με εξαιρετικές ικανότητες όπως ο Σιρόκο και ο Ιαβέρης έχουν ανταγωνιστεί στα ίσια παγκόσμιους πρωταθλητές με εργοστασιακές ομάδες και αυτοκίνητα.

Στη μικρή Ελλάδα, η αγωνιστική ιστορία είναι μεγάλη και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και μέσα στα 16 λεπτά του video της OMAE με εικόνες, συνεντεύξεις και ιστορικά ντοκουμέντα, αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας και βοηθά ώστε να δημιουργηθεί ένα ανάλογα δυναμικό μέλλον. Απολαύστε την.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!