Με τρεις πρεμιέρες η Infiniti στη Γενεύη

Πέτρος Πιτσίνης
Με τρεις πρεμιέρες η Infiniti στη Γενεύη
Δυναμική είναι η παρουσία της Infiniti στην έκθεση της Γενεύης, αφού παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα στις Ευρωπαϊκές αγορές!

Με τα QX30, το Q50 και το Q60 να κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, η Infiniti έχει ένα περίπτερο με ενδιαφέροντα μοντέλα. Το Crossover QX30 έρχεται με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό του! Αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται στην Ευρώπη από τα μέσα του 2016.

Το Q50, είναι ένα σπορ σεντάν με δυναμική εμφάνιση, ενώ ανανεώθηκε για το 2016. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην παγκόσμια πορεία της εταιρείας, κάτι που θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τώρα που θα δανεισθεί τον V6 κινητήρα από το Q60. Μαζί με το νέο μοτέρ, ένα νέο προσαρμοζόμενο σύστημα διεύθυνσης θα κάνει την εμφάνισή του, όπως και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.

Το τελευταίο μοντέλο που παρουσιάζεται επίσημα από την Infiniti στην Γενεύη είναι το Q60. Αυτό είναι ένα σπορ κουπέ και εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V6 3.0 λίτρων (αναφέρθηκε και παραπάνω), που στις Ευρωπαϊκές αγορές αποδίδει 405 ίππους! Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό του 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!