«Αλλαγή μόνο σε Q1, Q2»

«Αλλαγή μόνο σε Q1, Q2»

«Αλλαγή μόνο σε Q1, Q2»

Νέα συζήτηση για το φορμάτ των κατατακτηρίων δοκιμών είχαν οι ομάδες της Formula1, με το πλάνο αυτή τη φορά να λέει για αλλαγή μόνο σε Q1 και Q2.

Η αλλαγή στο φορμάτ των κατατακτηρίων δοκιμών είναι ένα θέμα που συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό στη Formula1. Έτσι, έγινε νέα συζήτηση στη Βαρκελώνη, με το πλάνο αυτή τη φορά να κάνει λόγο για αλλαγή σε Q1, Q2 και παραμονή ως έχει του Q3.

Βέβαια, ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί και από την πρεμιέρα της Μελβούρνης, αν και ο Μπέρνι Έκλεστοουν τόνισε ότι αυτό θα γίνει από το Γκραν Πρι της Ισπανίας. «Χθες υπήρξε απλά μία συζήτηση και όλοι είπαν τη γνώμη τους για το τι θα γίνει. Ήταν μία μικρή διαδικασία σκέψης για το φορμάτ των κατατακτηρίων δοκιμών. Όμως, δεν έχω ενημέρωση για το αν θα γίνει κάποια αλλαγή σε αυτό.

Η ιδέα είναι να αλλάξει το Q1 και το Q2, αλλά όχι το Q3. Δεν ξέρουμε πότε θα εφαρμοστεί, γι' αυτό ας περιμένουμε μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο. Τότε θα μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο», δήλωσε ο επικεφαλής της McLaren, Ερίκ Μπουγιέ, στο περιθώριο των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Best of internet