Με καρέ των Vignale η Ford

Με καρέ των Vignale η Ford

Τέσσερα νέα μοντέλα της οικογένειας Vignale παρουσίασε η Ford στη Γενεύη, εμπλουτίζοντας την γκάμα με αυτοκίνητα από σχεδόν κάθε κατηγορία.   

Με καρέ των Vignale η Ford

Τα Ford Kuga, S-Max και Edge «ντύθηκαν» με τα σήματα Vignale, δείχνοντας το πολυτελές πρόσωπό τους, μαζί με το πεντάθυρο Mondeo που έλειπε από την γκάμα (υπήρχε μόνο ως τετράθυρο και στέισον βάγκον). Τα νέα μέλη της «οικογένειας» Vignale θα ακολουθήσουν τα χνάρια του Mondeo, δηλαδή δεν θα αλλάξουν σχεδιαστικά αλλά θα προστεθούν διάφορα στοιχεία που θα τονίζουν την πολυτέλεια. 

Αυτά θα είναι διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, εκτενής χρήση χρωμίου στο αμάξωμα, εμπρόσθια εξάγωνη μάσκα και σκουρόχρωμες γρίλιες. Στο εσωτερικό, το εξαγωνικό σχέδιο υιοθετείται και στα καθίσματα, το δέρμα καλύπτει σχεδόν κάθε επιφάνεια του ταμπλό και το ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων αναλαμβάνει την διατήρηση της ησυχίας στις μετακινήσεις. Το νέο σύστημα infotainment της Ford με την ονομασία SYNC 3 αναμένεται να κάνει και αυτό την εμφάνισή του, για να τονίσει ακόμη περισσότερο την τεχνολογική πλευρά των μοντέλων. 

Best of internet