Στο ESPN συνεχίζει το Moto GP

Νίκος Τσιώκος
Στο ESPN συνεχίζει το Moto GP
Για τρία ακόμα χρόνια θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Moto GP το ESPN σε Λατινική Αμερική και Καραϊβική, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μέχρι και το 2018.

Σε συμφωνία με το ESPN για τρία ακόμα χρόνια ήρθε η Dorna Sports, ώστε να διατηρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Moto GP και να προβάλλεται στα κανάλια του σε Λατινική Αμερική και Καραϊβική.

Έτσι, το εν λόγω τηλεοπτικό δίκτυο θα μεταδίδει ζωντανά τις ελεύθερες και κατακτήριες δοκιμές, τους αγώνες και θα προβάλει τα καλύτερα στιγμιότυπα σε κάθε Γκραν Πρι, ενώ το... πακέτο περιλαμβάνει και κάλυψη από τα παγκόσμια πρωταθλήματα των δύο μικρών κατηγοριών, της Moto 2 και της Moto 3.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε άλλα 3 χρόνια στη συνεργασία μας με το ESPN. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας έχουμε αυξήσει την κάλυψη που προσφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες του ESPN.

Εμπλέκεται στο Γκραν Πρι της Αργεντινής, με ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα απευθείας από την πίστα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και οι καλύψεις του σε κάθε Γκραν Πρι αξιολογείται υψηλά από τους οπαδούς αποδεικνύοντας το επίπεδο σχολιασμού του σπορ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Dorna σε θέματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέσων ενημέρωσης, Μάνελ Αρόγιο.

«Είναι ευχαρίστηση να διατηρήσουμε τους δεσμούς μας με την Dorna και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους θεατές μας το κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων μοτοσικλέτας στον κόσμο για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Για το πρόγραμμα του ESPN είναι πολύ σημαντικό να παρέχουμε την καλύτερη κάλυψη του Moto GP στην περιοχή μας, ειδικά αφού είμαστε το δίκτυο πολλών αγώνων μηχανοκίνητων σπορ», είπε από τη μεριά του, ο διευθυντής δικαιωμάτων και ψηφιακών μέσων του ESPN, Φεντερίκο Ρέινα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!