Δεν ανησυχεί ο Ραϊκόνεν

Δεν ανησυχεί ο Ραϊκόνεν

Ο Κίμι Ραϊκόνεν δεν ανησυχεί για τα προβλήματα που αντιμετώπισε την πρώτη ημέρα των δεύτερων δοκιμών της Βαρκελώνης τονίζοντας ότι η Ferrari θα βρίσκεται στο σημείο που θέλει.

Δεν ανησυχεί ο Ραϊκόνεν

Με προβλήματα ξεκίνησαν οι δεύτερες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης για τη Ferrari. Ο Κίμι Ραϊκόνεν... ξόδεψε αρκετή ώρα στο γκαράζ το απόγευμα λόγω τεχνικών θεμάτων, τη στιγμή που ήταν 1.7 δεύτερα πιο αργός από τον πρωτοπόρο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ωστόσο, ο Iceman δεν ανησυχεί, αφού ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο δοκιμών.

«Θα μπορούσε να είναι καλύτερο (το μονοθέσιο) σε αυτό το σημείο, όμως είναι δοκιμές και ο σκοπός αυτών είναι να δοκιμάζεις πράγματα. Αν κάτι χαλάσει και έχουμε πρόβλημα, μπορούμε να το φτιάξουμε, ακόμα έχουμε χρόνο. Κάθε χρόνο είναι η ίδια ιστορία. Μέχρι τώρα μπορώ να θυμηθώ ότι πιέζεις, πιέζεις, πιέζεις και αν έχεις ένα θέμα το διορθώνεις. Οπότε δεν ανησυχώ», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν η ομάδα του Μαρανέλο θα είναι σε θέση να φτάσει τις προσδοκίες ενόψει της πρεμιέρας στη Μελβούρνη. Ο Φινλανδός τόνισε πως το «αλογάκι» θα βρίσκεται εκεί που όλοι θέλουν να είναι. «Κανείς δεν ξέρει. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε τις υποθέσεις για το τι θα συμβεί.

Θα ξέρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μονοθέσιο είναι καλό, αλλά μιλώντας για χρόνους δεν έχουμε ιδέα τι κάνει ο καθένας. Γνωρίζουμε τι κάνουμε εμείς και είμαστε αρκετά χαρούμενοι για τον χειρισμό του μονοθεσίου. Πιστεύω ότι θα είμαστε λίγο πολύ εκεί που θέλουμε, αλλά θα δούμε», πρόσθεσε.

Best of internet