Ασταμάτητος ο Κεν Μπλοκ, ντριφτάρει στο Ντουμπάι!

Νίκος Τσιώκος
Ασταμάτητος ο Κεν Μπλοκ, ντριφτάρει στο Ντουμπάι!
Με ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο, ο Κεν Μπλοκ παρουσίασε τη συνεργασία του με την εταιρεία ελαστικών Toyo Tyres, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με ντριφτ στους δρόμους του Ντουμπάι!

Είναι... master στο είδος του και το αποδεικνύει σε κάθε νέα του... περιπέτεια! Ο λόγος για τον Κεν Μπλοκ, ο οποίος αυτή τη φορά δείχνει την κλάση του στους δρόμους του Ντουμπάι! Εκεί δεν κάνει ένα απλό είδος ντριφτ, αλλά έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις.

Αεροπλάνο εν κινήσει, τζιπ στους δύο τροχούς και όντας περικυκλωμένος από περιπολικά μοιάζουν... παιχνιδάκι για τον Αμερικανό για να έχουμε ένα εντυπωσιακό βίντεο! Με αυτό παρουσίασε τη συνεργασία του με την εταιρεία ελαστικών Toyo Tyres, με την ελπίδα ότι θα κάψει όσο το δυνατόν περισσότερα λάσχτιχα μπορεί, όπως δήλωσε στο περιθώριο της παρουσίασης.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που η Toyo Tyres συνεργάστηκε μαζί μου και θα μπορώ να κάψω όσα περισσότερα λάστιχα μπορώ», δήλωσε ο Κεν Μπλοκ, που χρησιμοποίησε το νέο Ford Fiesta ST RX43 με 650 ίππους της Hoonigan Racing για το 8ο σόου Gymkhana.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!