Με κινητήρες τελευταίας εσοδείας το Toyota C-HR

Πέτρος Πιτσίνης
Με κινητήρες τελευταίας εσοδείας το Toyota C-HR
Με υβριδικό, αλλά και τούρμπο μηχανικό σύνολο θα γνωρίσουμε το νέο μικρό SUV της Toyota, με δύο κιβώτια ταχυτήτων να βρίσκονται στην γκάμα.

Το μικρό Crossover της Toyota που θα έρθει αντιμέτωπο με το Nissan Juke και το νέο Honda HR-V είναι εδώ και ονομάζεται C-HR. Οι εικόνες του έχουν αποκαλυφθεί εδώ και κάποιες ημέρες, όμως πλέον γνωρίζουμε και τα μοτέρ που θα το κινούν. Το πρώτο σύνολο είναι υβριδικό, με κινητήρα 1.8 λίτρων, που αποδίδει 122 ίππους. Οι εκπομπές ρύπων θα είναι κάτω από 90 γρ. ανά χιλιόμετρο, σύμφωνα με την Toyota, ενώ η κατανάλωση αναμένεται να είναι εξίσου χαμηλή.

Ο άλλος κινητήρας που θα διατίθεται με το C-HR είναι ο νέος 1.2 τούρμπο που γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσω του Auris, με την απόδοσή του να βρίσκεται στα 115 άλογα. Τα κιβώτια που θα συνδυάζεται το C-HR είναι ένα μηχανικό έξι σχέσεων και ένα αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Σε μερικές αγορές θα υπάρχει και ένας τρίτος κινητήρας των 2.0 λίτρων που θα φοράει αποκλειστικά το CVT κιβώτιο, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε σε ποιες χώρες θα διατεθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!