Ντύθηκε…Red Bull η Τoro Rosso (pics)

Ντύθηκε…Red Bull η Τoro Rosso (pics)

Αποκαλυπτήρια για την Toro Rosso, που παρουσίασε στη Βαρκελώνη το νέο της μονοθέσιο στην τελική του εμφάνιση, που παραπέμπει πιο πολύ σε…Red Bull από τα ίδια τα αυτοκίνητα της Red Bull!

Ντύθηκε…Red Bull η Τoro Rosso (pics)

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε εμφανιστεί η Toro Rosso στις πρώτες χειμερινές δοκιμές της Formula 1 με μπλε μονοθέσια, επειδή την πίεζε ο χρόνος και έδωσε προτεραιότητα στην προσαρμογή των νέων κινητήρων της Ferrari.

Επανερχόμενη όμως στην πίστα της Βαρκελώνης για τον δεύτερο κύκλο των χειμερινών δοκιμών, αποκάλυψε η αυστριακή ομάδα την τελική εμφάνιση του νέου μονοθεσίου STR11, που θυμίζει περισσότερο Red Bull από τις ίδιες τις Red Bull.

Οδηγοί της ομάδας παραμένουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι νεαροί Μαξ Φερστάπεν και Κάρλος Σάινθ, οι οποίοι είχαν δώσει καλά δείγμα γραφής πέρυσι. Αντίθετα, τα περυσινά μονοθέσια εμφάνισαν αρκετές αδυναμίες, που πρέπει να εξαλειφθούν εφέτος, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα των κατασκευαστών.

Ο διευθυντής της Toro Rosso, Φραντς Τοστ, αναφέρθηκε στον εφετινό στόχο της πρώτης πεντάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «δεν μπορέσαμε να τον πετύχουμε πέρυσι, επειδή δεν διαθέταμε την αξιοπιστία, που χρειάζεται, για να επιτύχεις αυτόν τον στόχο. Είχαμε δώδεκα περιπτώσεις, που δεν τερματίσαμε. Δύο εξαιτίας των οδηγών, όμως οι υπόλοιπες αφορούσαν στην ομάδα. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να δούμε την καρό σημαία σε όλους τους αγώνες και εφόσον συμβεί αυτό, είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα είναι σε θέση να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα».

Best of internet