Ανοιχτός πειρασμός η νέα C-Class Convertible (video)

Ανοιχτός πειρασμός η νέα C-Class Convertible (video)

Ανοιχτός πειρασμός η νέα C-Class Convertible (video)

To νέο μοντέλο της Mercedes-Benz δίνει στην δημοσιότητα τους κινητήρες που θα εφοδιάζεται, μαζί με μια συλλογή πολύ εντυπωσιακών φωτογραφιών. 

Η εικόνα της Mercedes-Benz C-Class Convertible μας ήταν γνωστή, ωστόσο ήρθε η ώρα να μάθουμε και διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται είναι κοινή με τις υπόλοιπες C-Class και τα σύνολα που θα την κινούν είναι έξι βενζίνης και δύο Diesel. Στους πρώτους η ισχύς θα κυμαίνεται από τους 156 ίππους της βασικής έκδοσης, έως και τους 367 του V6 τρίλιτρου κινητήρα με τα δύο τούρμπο της C43 AMG 4MATIC, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες αποδίδουν 170 και 204 άλογα στις εκδόσεις C220 d και C250 d αντίστοιχα. 

Στα δύο βασικά μοτέρ (C200 και C220 d) θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής της τετρακίνησης 4MATIC, ενώ σε όλες τις εκδόσεις θα διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός η αερανάρτηση AIRMATIC και το αυτόματο κιβώτιο των εννέα σχέσεων. Στο κομμάτι της εμφάνισης, η μαλακή οροφή διαθέτει τους χρωματικούς συνδυασμούς του S-Class Cabriolet, κάτι που σημαίνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, σκούρο κόκκινο ή μαύρο. Ανοίγει σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα, ενώ με την τεχνολογία AIRSCARF που ζεσταίνει στην περιοχή του αυχένα, δεν καθιστά την κάμπριο παραλλαγή προνόμιο αποκλειστικά των ζεστών ημερών. 

Best of internet