Πανέμορφη η Aston Martin DB11

Πανέμορφη η Aston Martin DB11

Πανέμορφη η Aston Martin DB11

Οι εικόνες της νέας Aston Martin που θα αντικαταστήσει την DB9 διέρρευσαν online και αποκαλύπτουν ένα υπέροχο, ιδιαίτερα ποθητό πολυτελές κουπέ. 

Μια ημέρα πριν το άνοιγμα της έκθεση της Γενεύης για τους εκπροσώπους του Τύπου, επίσημες εικόνες της νέας Aston Martin DB11 κάνουν το γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή σιλουέτα της και την εξαιρετική της σχεδίαση. Απόλυτα πιστή στην εικόνα της Aston Martin, η DB11 διαθέτει σπάνια κομψότητα και συμπαγές παρουσιαστικό παρά τις μεγάλες διαστάσεις της. Το 2+2 θέσεων θηριώδες GT συνδυάζει στοιχεία από πρωτότυπα μοντέλα της μάρκας όπως η DB10 -που πρωταγωνίστησε στο Spectre, το πρόσφατο sequel των ταινιών με πρωταγωνιστή τον James Bond- αλλά και από τα DBX και CC110.

Φυσικά αποκαλύψεις σχετικά με το εσωτερικό του μοντέλου και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα και αύριο, κατά την επίσημη αποκάλυψή του, θα έχουμε όλα τα στοιχεία. Ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε έως και σήμερα είναι ότι η DB11 θα λανσαριστεί με V12 κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει με τη βοήθεια 2 turbo περίπου 600 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται τόσο με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, όσο και με χειροκίνητο έξι. Επίσης υπάρχει πιθανότητα υιοθέτησης του κινητήρα V8 των 4.0 λίτρων της AMG. Σε κάθε περίπτωση, ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εμπρός και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. 

Best of internet