Παίζω και μαθαίνω με Porsche 718 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Παίζω και μαθαίνω με Porsche 718 (video)
To Porsche Experience Center στο Silverstone υποδέχεται τη νέα 718 Boxster και την υποβάλλει στον κύκλο των συναρπαστικών και πολύ διδακτικών μαθημάτων.

Το να μαθαίνεις τα μυστικά της γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης με ένα αυτοκίνητο όπως η 718 Boxster δεν είναι μόνο χρήσιμο, είναι και πολύ διασκεδαστικό. Όπως μας εξηγεί στο σχετικό video ο Γκόρντον Ρόμπερτσον, η νέα τετρακύλινδρη turbo 718 Boxster είναι ένα εξαιρετικά άμεσο, διασκεδαστικό και πειθήνιο στις εντολές του οδηγού αυτοκίνητο, παρά την πίσω κίνηση και την ισχύ των 350 ίππων στην έκδοση S. Έτσι, οι δοκιμασίες σε προσομοίωση παγωμένου οδοστρώματος, απότομης αλλαγής πορείας και σε κύκλο ολίσθησης είναι τόσο διδακτικές, όσο και ευχάριστες.

To Porsche Experience Center sth bretanik;h p;ista toy Silverstone είναι μια πραγματικά σπάνια εμπειρία οδήγησης, όπου μαθαίνεις να χειρίζεσαι τις υψηλές ιπποδυνάμεις των σπορ αυτοκινήτων με τον ιδανικό τρόπο. Κορυφαίοι οδηγοί σου μαθαίνουν τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης, του ιδανικού κοντρόλ και των ασφαλών αντιδράσεων σε όλες τις περιστάσεις, δίνοντας πολύτιμες οδηγίες και εκτελώντας ασκήσεις σε ένα περιβάλλον που προσομοιώνει ακόμα και τις πιο ακραίες οδικές συνθήκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!