Ζήτησε από τον Γκροζάν να κατεβάσει βίντεο η FOM

Νίκος Τσιώκος
Ζήτησε από τον Γκροζάν να κατεβάσει βίντεο η FOM
Η διοίκηση της Formula1 είναι αυστηρή σε θέμα δικαιωμάτων και γι' αυτό ζήτησε από τον Ρομάν Γκροζάν να κατεβάσει βίντεο από τη σελίδα του στο facebook.

Δύο βίντεο που ανέβασε ο Ρομάν Γκροζάν στο facebook προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης της Formula1. Η FOM είναι αυστηρή σε θέματα δικαιωμάτων και γι' αυτό έχουν κατέβει αρκετά βίντεο από το youtube, που αφορούν τη ζωντανή μετάδοση δοκιμών και αγώνων. Μάλιστα, η διοίκηση του σπορ δεν επιτρέπει ούτε από γυρίσματα για προωθητικά event των ομάδων, όπως έπραξε ο Γάλλος.

Έτσι, του ζήτησε να κατεβάσει τα εν λόγω βίντεο, με τον πιλότο της Haas να πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο η F1 χάνει οπαδούς, τη στιγμή που ήδη έχει χάσει αρκετά σε τηλεθέαση. «Ανέβασα ένα βίντεο στη σελίδα μου στο facebook κατά τη διάρκεια της ημέρας των γυρισμάτων, καθώς και από το δωμάτιό μου. Η FOM μου ζήτησε να κατεβάσω όλα τα βίντεο, στα οποία είχαμε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Είναι ωραίο, επιτρέπει στους ανθρώπους να δουν πώς είναι η F1 από μέσα, στα παρασκήνια, αλλά δε μας επιτρέπεται. Η F1 είναι πολύ στενόμυαλη, χάνουμε οπαδούς τις ημέρες που τα κοινωνικά δίκτυα έχουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο», ανέφερε ο Γκροζάν στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!