Χάνει την έκθεση της Γενεύης η Alpine

Χάνει την έκθεση της Γενεύης η Alpine

Χάνει την έκθεση της Γενεύης η Alpine

Το Alpine Vision Concept περιμέναμε να παρουσιαστεί στην Γενεύη αυτή την εβδομάδα, όμως τελικά άλλαξαν τα σχέδια και δεν θα βρίσκεται εκεί.   

Η αναβίωση της Alpine από την Renault όπως όλα δείχνουν μένει πίσω, καθώς ενώ περιμέναμε να δούμε το νέο Vision Concept στην Γενεύη, αποφασίστηκε ότι δεν θα ακολουθηθεί το αρχικό πλάνο. Αυτό, έλεγε παρουσίαση του πρωτότυπου στη Γενεύη, του μοντέλου παραγωγής στο Παρίσι το Σεπτέμβριο και από τις αρχές του 2017, θα βρίσκεται στις εκθέσεις. 

Σύμφωνα με το AutoNews, αυτό γίνεται γιατί η Renault δεν σκοπεύει το λανσάρισμα της Alpine στην Ελβετία, οπότε πρέπει να βρουν πιο κατάλληλο έδαφος για την παρουσίαση του Vision. Μέχρι στιγμής, τα μόνα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που έχουν επίσημα ανακοινωθεί είναι η διάρκεια της επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα που είναι 4,5 δευτερόλεπτα και η πληροφορία ότι θα κινείται από έναν τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα. Κυβισμός και ιπποδύναμη ακόμη δεν ανακοινώνονται, όμως περιμένουμε το βάρος να διατηρηθεί σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. 

Best of internet