Η σταδιακή αποκάλυψη του Audi Q2

Πέτρος Πιτσίνης
Η σταδιακή αποκάλυψη του Audi Q2
Λίγες μόνο μέρες πριν την παρουσίασή του η Audi μοιράζεται με τον κόσμο άλλη μια φωτογραφία του νέου Q2, που σχεδόν δείχνει την εξωτερική του εικόνα.

Την ώρα που πλησιάζουμε κοντά στο επίσημο ντεμπούτο του Q2, η Audi δείχνει μια εικόνα με το νέο της μοντέλο που σχεδόν αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του. Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά teaser βίντεο που παρουσιάζουν το Q2 να τρέχει σε χωμάτινες διαδρομές ή ακόμη και να γίνεται... τηγανίτα, όμως είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια πιο «καθαρή» εικόνα. Βέβαια η εστίαση του φακού στον ώμο ενός ανθρώπου δεν μας αφήνει να δούμε πολλά, όμως μπορούν να βγουν βασικά συμπεράσματα.

Θυμίζουμε ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο περιμένουμε να έχει μια ευρεία γκάμα βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων συνόλων. Στην μετάδοση της κίνησης αναμένεται να υπάρχει τόσο χειροκίνητο εξάρι σασμάν, όσο και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ η τετρακίνηση θα είναι διαθέσιμη στις ακριβότερες εκδόσεις. Περισσότερα σε λίγες ημέρες, που το μικρότερο μοντέλο της σειράς Q θα αποκαλυφθεί στην έκθεση της Γενεύης!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!