Διέρρευσε και το Civic Hatchback Prototype

Διέρρευσε και το Civic Hatchback Prototype

Διέρρευσε και το Civic Hatchback Prototype

Αυτές είναι οι εικόνες του  πρωτότυπου νέου Civic που η Honda είχε ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει στη Γενεύη.  

Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό στο μεγάλο online παγκόσμιο χωριό, όσο και αν προσπαθούν οι κατασκευαστές για το αντίθετο. Πριν λίγες ημέρες η Honda είχε ανακοινώσει την παρουσίαση μιας πρωτότυπης έκδοσης του νέου πεντάθυρου Civic 10ης γενιάς, που σε μορφή παραγωγής θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το Σεπτέμβριο και θα είναι διαθέσιμο για πώληση στο τέλος του έτους. Ταυτόχρονα, είχε δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα σκίτσο του πίσω μέρους του. Ωστόσο οι πρώτες εικόνες του μοντέλου που φαίνεται να είναι επίσημες, αν και χαμηλής ανάλυσης, διέρρευσαν τρεις μέρες πριν την πρώτη ημέρα λειτουργίας της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης την 1η Μαρτίου –για το κοινό ξεκινά στις 3 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις εικόνες το Civic διατηρεί την αιχμηρή του σιλουέτα αλλά πλέον με λιγότερες «προκλητικές» λεπτομέρειες, τα πίσω φώτα αγκαλιάζουν το αμάξωμα και τα πλευρικά παράθυρα φαίνεται να έχουν μεγαλώσει. Έντονες ακμές στο αμάξωμα και στον προφυλακτήρα αναλαμβάνουν να διατηρήσουν τη σπορ εικόνα, αν και μάλλον στο μοντέλο παραγωγής δεν θα είναι ανάλογα εκτεταμένες.

Το Civic 10ης γενιάς θα είναι το πρώτο μοντέλο στο οποίο θα υιοθετηθούν οι νέοι κινητήρες turbo EarthDream Technologies  της Honda, για τους οποίους εδώ και χρόνια γνωρίζουμε αλλά ακόμα δεν είδαμε, με χωρητικότητα 1.0 και 1.5 λίτρων και ιπποδυνάμεις που θα φτάνουν τους 125 και 200 ίππους αντίστοιχα.

Image Credit: carscoops.com

Best of internet