SUV σοκάρισε τη «Σαμάνθα» του Sex and the City (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
SUV σοκάρισε τη «Σαμάνθα» του Sex and the City (pics)
Μία δεκαεξάχρονη μπουκάρισε με ένα κλεμμένο SUV στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού Κιμ Κατράλ και διέλυσε την εξώπορτα του κτιρίου, ενώ προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του.

Μία νεαρή οδηγός ταρακούνησε για τα καλά την Κιμ Κατράλ. Η 16χρονη έπεσε με ένα κλεμμένο SUV στο σπίτι της 59χρονης ηθοποιού στην περιοχή του Βανκούβερ του Καναδά και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές. Το λευκό μοντέλο, που είναι πιθανότατα ένα Suzuki Vitara, έσπασε την εξώπορτα και μπουκάρισε στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου διέλυσε αρκετά αντικείμενα. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην οικία εκτός από την γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς Sex and the City άλλα τρία άτομα.

Η 59χρονη ηθοποιός, που υποδυόταν στο Sex and the City τη νυμφομανή επιχειρηματία Σαμάνθα Τζόουνς, ανέβασε φωτογραφίες του ατυχήματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η Κατράλ δήλωσε σοκαρισμένη από την ανευθυνότητα της αδέξιας οδηγού, εξαιτίας της οποίας θα μπορούσαν να έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές.

Πάντως διαβεβαίωσε, ότι δεν έχει πάθει κανένας τίποτα και αποκάλυψε με μία δόση πικρίας, ότι η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη να επιστρέψει σπίτι της, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Το περιστατικό διερευνά η τοπική Αστυνομία, η οποία δεν θέλησε να να αποκαλύψει την ηλικία ή άλλα στοιχεία της οδηγού και της ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Η ξανθιά ηθοποιός μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Τορόντο, ενώ αγόρασε το σπίτι στο Βανκούβερ πριν λίγα χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!