Η Citroen «γκαζώνει» και on line

Η Citroen «γκαζώνει» και on line

Δεν αρκεί να έχεις ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, πρέπει να μπορείς να τα δείχνεις κιόλας, ειδικά σε on line περιβάλλον και σε όλα τα διαθέσιμα μέσα. 

Η Citroen «γκαζώνει» και on line

Η νέα εποχή για τη Citroen εκφράζεται τόσο με πρωτοποριακά νέα μοντέλα, όπως το Cactus, αλλά και με νέες υπηρεσίες για τους πελάτες της που τους εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην επιλογή αυτοκινήτου και αμεσότητα επικοινωνίας με τη μάρκα.  

Το πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο νέος Configurator για τη διαμόρφωση των μοντέλων της. Ο Citroën Configurator που υπάρχει στο ανανεωμένο site της εταιρείας www.citroen.gr  είναι από τους πιο ολοκληρωμένους, με πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης των μοντέλων. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει το εσωτερικό και το αμάξωμα  του αυτοκινήτου με όλες τις επιλογές που έχει πραγματοποιήσει σε 360 μοίρες απεικόνιση, ώστε να έχει την πλήρη εικόνα του. Επιπλέον κατά την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης ενός μοντέλου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τη διαμόρφωση, καθώς και την απεικόνιση του μοντέλου, εισάγοντας το email του και να την ανοίξει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, να την κοινοποιήσει με email, να κλείσει ένα Test Drive ή να ζητήσει ένα έντυπο για το μοντέλο της διαμόρφωσης.  

Το δεύτερο σημαντικό βήμα τις Citroen στο online περιβάλλον αφορά την εφαρμογή myCITROËN App, που προσφέρεται χωρίς κανένα απολύτως κόστος για όλες τις Android και iOS φορητές συσκευές. Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα αλλά και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του. Αναλυτικότερα μέσω της εφαρμογής και της εισαγωγής του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

• Τα νέα της μάρκας, μαθαίνοντας ειδήσεις και έχοντας πρόσβαση σε ξεχωριστό multimedia υλικό

• Τις υπηρεσίες συντήρησης που αφορούν το αυτοκίνητο του, όπως π.χ. τα “Πακέτα Συντήρησης”

• Ειδικές προσφορές (όπως π.χ. δωρεάν έλεγχοι), αλλά και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά

• Πληροφορίες που αφορούν το δίκτυο επισήμων διανομέων και επισκευαστών της μάρκας, αναζήτηση συνεργατών με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια, καθώς και πλοήγηση στα σημεία

• Συμβουλές που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου του, την ασφάλιση, αλλά και τεχνικά στοιχεία, όπως on-line εγχειρίδια χρήσης (manual), tips & tricks και γρήγοροι οδηγοί χρήσης.

Best of internet