Τον πήρε και τον σήκωσε (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τον πήρε και τον σήκωσε (video)
Ο χειμώνας φαίνεται να έχει τελειώσει για φέτος, γι’ αυτό ας μεταφερθούμε στη θάλασσα για να γνωρίσουμε μια νέα «τρέλα», το Flyboard.

Βουτιές, απίστευτα ακροβατικά, περιστροφές, απογειώσεις… Κανένα άλλο μέσο δεν εξασφαλίζει την ικανότητα να ίπτασαι και να βουτάς ταυτόχρονα, εκτός από το Flyboard, μια εφεύρεση του Φράνκι Ζαπάτα. Ο Γάλλος δημιουργός του, πρώην αθλητής του jet ski, εμπνεύστηκε την απίστευτη αυτή «ιπτάμενη σανίδα» το 2011 και την τελειοποίησε μόλις πρόσφατα. Εκμεταλλευόμενος το σύστημα πρόωσης ενός jet ski, παρέχει υπό μεγάλη πίεση νερό μέσω μιας σωλήνας στη σανίδα του. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στο video, όπου η διασκέδαση περισσεύει.

Όπως είναι επίσης προφανές ωστόσο, μια παραλία γεμάτη κόσμο όπως αυτή της Ψαρούς στη Μύκονο δεν είναι η ιδανική για την εκτέλεση των παράτολμων ακροβατικών που επιτρέπει το Flyboard. Έτσι ο Ζαπάτα, για να προσεγγίζει τις πιο απρόσιτες παραλίες και παράλληλα να μεταφέρει τον ογκώδη εξοπλισμό του, επέλεξε ένα Ford Ranger και μάλιστα την κορυφαία έκδοση Wildtrack. Μαζί λοιπόν απολαμβάνουν τις πιο extreme εμπειρίες, τόσο στο νερό, όσο και κατά την ανακάλυψη νέων διαδρομών με το σκληροτράχηλο Ford.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!