«Φλέβα χρυσού» το Evoque για τη Land Rover

Πέτρος Πιτσίνης
«Φλέβα χρυσού» το Evoque για τη Land Rover
Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας του, το Range Rover Evoque γιορτάζει ήδη τα 500.000 αυτοκίνητα που πέρασαν από την γραμμή παραγωγής!

Το μικρότερο Range Rover αποδεικνύει συνεχώς ότι αρέσει στον κόσμο, καθώς κατάφερε να πουλήσει μισό εκατομμύριο μονάδες, στα τέσσερα χρόνια διάθεσής του στην αγορά. Με άλλα λόγια, αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των πωλήσεων της Land Rover, κάτι που αντιστοιχεί στην παραγωγή ενός Evoque για κάθε 80 δευτερόλεπτα! Το πρωτότυπο που προανήγγειλε το συγκεκριμένο μοντέλο, ήταν το LRX Concept από το 2008. Τρία χρόνια αργότερα παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, η ζήτηση ξεπέρασε τις 100.000 μονάδες!

Πρόσφατα η γκάμα του εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο, αφού η κάμπριο έκδοση πλέον πλαισιώνει την τρίθυρη και την πεντάθυρη. Ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, δήλωσε: «Το Evoque ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Land Rover, κερδίζοντας περισσότερα από 165 διεθνή βραβεία και προσελκύοντας νέους πελάτες στην μάρκα, ενώ εξελίσσεται για να μένει διαρκώς μπροστά από τον ανταγωνισμό» και συμπλήρωσε: «Με το τολμηρό Evoque Convertible διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το φάσμα των πελατών που απευθυνόμαστε, αφού θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους νέους αγοραστές».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!