Το VW up! δίνει το ρυθμό (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το VW up! δίνει το ρυθμό (video)
Μια νέα έκδοση γεμάτη ένταση με την ονομασία Beats, θα παρουσιάσει η VW στη Γενεύη για το ανανεωμένο μικρό up!.

Το ανανεωμένο up!, εκτός από τα αισθητικά στοιχεία διαφοροποίησης και το νέο κινητήρα turbo του λίτρου, προσφέρει πλέον και μια πλειάδα δυνατοτήτων εξατομίκευσης με στόχο να καταστεί το αγαπημένο ενός νεανικού κοινού που χαρακτηρίζεται ως «γενιά του facebook».

Νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας, trendy επενδύσεις και σχέδια στο εσωτερικό και το αμάξωμα, αλλά και συστήματα ήχου με έμφαση στην ένταση και την αναπαραγωγή mainstream μουσικής, όλα είναι διαθέσιμα στη νέα γκάμα του up!.

Από αυτή ξεχωρίζει ιδιαίτερα η έκδοση Beats, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη νέα αμερικανική εταιρεία Beats Electronic που ανήκει στον πασίγνωστο μουσικό και παραγωγό hip hop, τον Dr. Dre. Κεντρικό στοιχεία της έκδοσης είναι ένα σύστημα ήχου με ενισχυτή ισχύος 300 Watt και οκτώ κανάλια ήχου. Αυτός οδηγεί 7 ηχεία, εκ των οποίων 2 υψηλών συχνοτήτων, 2 χαμηλών, 2 ευρείας συχνότητας και 1 χαμηλών, το οποίο είναι τοποθετημένο στο χώρο αποσκευών.

Τα παραπάνω υποστηρίζονται από ένα ψηφιακό ρυθμιστή συχνοτήτων που φροντίζει για την ιδανική αναπαραγωγή κάθε είδους μουσικής στο εσωτερικό του up!. Ταυτόχρονα, η έκδοση Beats ξεχωρίζει τόσο εξωτερικά, από τα καλύμματα των καθρεφτών και το ειδικό σχέδιο των ζαντών, όσο και εσωτερικά από τις έγχρωμες ζώνες ασφαλείας και το τιμόνι με τα χειριστήρια.

Μαζί με το up! θα υπάρχει έκδοση Beats και για το δημοφιλές Polo, που θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γενεύης από 3 έως και 13 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!