Έρχεται το πιο οικονομικό Q7

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται το πιο οικονομικό Q7
Με κατανάλωση μόλις 1,8 λτ. πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα, το Audi Q7 e-tron φτάνει στις Ευρωπαϊκές αγορές και από το καλοκαίρι, θα αρχίσουν οι πρώτες παραδόσεις.

Το Audi Q7 e-tron είναι η έκδοση που απαιτεί το λιγότερο καύσιμο για την κίνησή της στην γκάμα του μεγάλου SUV της Audi. Χρησιμοποιεί τον πετρελαιοκινητήρα 3.0 TDi και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με συνολική ισχύ 373 ίππων και 700 Nm ροπής. Αυτά τα νούμερα του δίνουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα, με την μέση κατανάλωσή του να είναι 1,8 λτ. ντίζελ ανά 100 χιλιόμετρα!

Οι μπαταρίες των 17,3 kWh φορτίζουν σε δυόμισι ώρες (σε πρίζα με βιομηχανικό ρεύμα), χωρητικότητα που επαρκεί για 56 χιλιόμετρα κίνησης χρησιμοποιώντας μόνο τον ηλεκτροκινητήρα. Ο εξοπλισμός του Q7 e-tron περιλαμβάνει από τις βασικές εκδόσεις LED φώτα, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Audi (Audi Virtual Cockpit), οθόνη προβολής πληροφοριών υψηλής ανάλυσης και εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, με τις τιμές να ξεκινούν στην Γερμανία από τα 80,500€. Οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων υπολογίζονται να γίνουν μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!