Αυθεντικά, Mercedes-Benz και διαδικτυακά!

Αυθεντικά, Mercedes-Benz και διαδικτυακά!

Αυθεντικά, Mercedes-Benz και διαδικτυακά!

Με το νέο διαμορφωτή που διατίθεται στο επίσημο Ελληνικό σάιτ της Mercedes-Benz, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να περιηγηθεί ανάμεσα σε πολλές προτάσεις αναβάθμισης του οχήματός του!   

Η πλήρης ενημέρωση από το Ελληνικό σάιτ της Mercedes-Benz αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο, αφού πλέον ο επισκέπτης μπορεί να δει διάφορα αξεσουάρ που διατίθενται για το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, μπορεί να διασταυρώσει αν αυτό που του αρέσει ταιριάζει στην Mercedes του, εισάγοντας τον αριθμό πλαισίου της στο αντίστοιχο πεδίο! 

Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθεί για περιορισμούς στην τοποθέτησή τους, να εκτυπώσει την σελίδα και να δει τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Το περιβάλλον του σάιτ έχει βελτιωθεί και είναι εύκολο στην χρήση του, ενώ μπορεί να προβληθεί σε οποιαδήποτε συσκευή (Desktop, Laptop, Tablet και Smartphone). Στον νέο διαμορφωτή μπορεί να βρεθεί κανείς από την Ελληνική σελίδα της Mercedes-Benz, επιλέγοντας «Υπηρεσίες & Αξεσουάρ», στην συνέχεια «Γνήσια Αξεσουάρ» και τέλος «Accessories Configurator». Φυσικά, όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά και κατασκευασμένα στα ποιοτικά πρότυπα της Mercedes. 

Best of internet