Πρωταγωνιστεί το Opel GT (video)

Πρωταγωνιστεί το Opel GT (video)

Φτιαγμένο από το υλικό των ονείρων, το πρωτότυπο Opel GT Concept αποτελεί αντικείμενο πόθου για κάθε εραστή της οδήγησης. 

Πρωταγωνιστεί το Opel GT (video)

 «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το δημιουργήσεις» είναι το μήνυμα της συναρπαστικής ταινίας διάρκειας 78 δευτερολέπτων που δημιούργησε η Opel ως τελικό teaser για την αποκάλυψη του πρωτότυπου GT Concept στην έκθεση της Γενεύης. Η ταινία δείχνει πώς ένα αυτοκίνητο με τη συναρπαστική σχεδίαση και τις επιδόσεις του μικρού GT μπορεί να έχει πρόσβαση στα όνειρα του οδηγού του.

Το σενάριο είναι μοντέρνο και λιτό αφήνοντας περιθώριο στο προσιτό αυτό dream car να αναδείξει τη γοητεία και το δυναμισμό του. Όσοι το παρακολουθήσουν το video πολύ προσεκτικά, θα δουν ότι το νέο Opel GT Concept συναντά στιγμιαία το ιστορικό Opel GT του 1965 κατά τη διάρκεια της ταινίας. Άλλωστε, το εμβληματικό κλασικό μοντέλο είναι αυτό που αποτέλεσε την έμπνευση του νέου πρωτότυπου, χωρίς ωστόσο να το αντιγράφει.

Παρά το μικρό κινητήρα του 1.0 λίτρου, το GT Concept είναι ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο με πίσω κίνηση. Το μακρύ καπό, οι πολύ κοντοί πρόβολοι και η τολμηρή κόκκινη γραμμή ως στοιχείο ταυτότητας αποπνέουν γνήσιο δυναμισμό. Τα κόκκινα ελαστικά παραπέμπουν σε μια άγνωστη πτυχή της ιστορίας της Opel, όταν κατασκεύαζε… μοτοσικλέτες, ενώ η απουσία καθρεφτών, χειρολαβών για το άνοιγμα των θυρών και σχεδόν κάθε διακόπτη στο εσωτερικό, καταδεικνύουν το μέλλον της σχεδίασης των αυτοκινήτων της εταιρείας. 

A dream car takes shape. Opel GT Concept.

Best of internet