Εξασφαλίζει το όφελος απόσυρσης η Nissan

Γιώργος Βαρίνος
Εξασφαλίζει το όφελος απόσυρσης η Nissan
Σε όσους πελάτες τους έχουν παραγγείλει αυτοκίνητο από 1/1 έως και 29/2/2016, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα διασφαλίσει το όφελος απόσυρσης.

Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, οι θεσμοί αντιδρούν σθεναρά στην παράταση του μέτρου της απόσυρσης και όπως όλα δείχνουν αυτό θα λήξει. Ίσως με μια μικρή περίοδο χάριτος για να απορροφήσει η αγορά τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη αποσυρθεί, ωστόσο μέχρι στιγμή τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει ανακοινωθεί.

Για να δώσει τέλος σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, η αντιπροσωπεία της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, ανακοίνωσε σήμερα δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της κ. Τάκη Θεοχαράκη, τη διασφάλιση της παροχής έκπτωσης που αντιστοιχεί στην απόσυρση σε όλους τους πελάτες της, που παράγγειλαν αυτοκίνητο μέσα στο 2016 και έως τις 29 Φεβρουαρίου. Ακόμα λοιπόν και αν δεν υπάρξει παράταση στην απόσυρση, οι αγοραστές Nissan δεν θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να πρέπει να πληρώσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν προϋπολογίσει για την εξόφληση του αυτοκινήτου τους.

Αυτή η πρωτοβουλία της Nissan είναι πιθανό να δρομολογήσει ανάλογες αποφάσεις εκ μέρους και άλλων αντιπροσωπειών, κάτι για το οποίο φυσικά θα ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από την ενότητα InMotion του gazzetta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!