Εκρηκτική πολλών «οκτανίων»

Νέα Victory Octane

Εκρηκτική πολλών «οκτανίων»

Η αναγέννηση της αμερικανικής εταιρείας Victory συνεχίζεται, καθώς μόλις παρουσίασε μια ολοκαίνουργια νέα μοτοσυκλέτα. Την περισσότερο προσανατολισμένη στις επιδόσεις Octane.

Εκρηκτική πολλών «οκτανίων»

Η Victory Octane σύμφωνα με τους ανθρώπους του εργοστασίου έχιε μια περισσότερο σπορ κατεύθυνση. Αν και custom-bobber (δηλαδή αυτό που εμείς γνωρίζουμε ως «τσόπερ»») Η μοτοσυκλέτα είναι η δίδυμη αδερφή της Indian Scout, με ελάχιστες αλλαγές. Διαθέτει τον γνωστό υγρόψυκτο V-twin κινητήρα του group BRM με 1179 κ.εκ, 104 ίππους, 10 κιλά ροπής και ένα νέο πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο. Οι τροχοί είναι 10 ακτίνων από χυτό αλουμίνιο με ελαστικά σε διαστάσεις εμπρός 130/70/18 και πίσω 160/60/17.

Ο Senior Industrial Designer Μάικ Σόνγκ, δήλωσε: «Θέλαμε να φέρουμε την αμερικανική μοτοσικλέτα στον 21ο αιώνα. Η Victory δεν έχει μακρά ιστορία και κληρονομιά, είμαστε ένα νέο εμπορικό σήμα και μπορούμε να εξερευνήσουμε νέους δρόμους. Θέλουμε οι μοτοσυκλέτες μας να είναι σύγχρονες και τολμηρές, και να ορίζουν τις δικές μας σχεδιαστικές τάσεις. H Octane απευθύνεται σε νέους αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν , που θέλουν κάτι φρέσκο, νέο και σύγχρονο. »

Πάντως όλοι περίμεναν να μοιάζει κοντά στην πολύ ενδιαφέρουσα «156» αλλά προτίμησαν τον εμπορικό δρόμο της εύκολης λύσης να παρουσιάσουν μια νέα μοτοσυκλέτα μεν, αλλά με αυτούσια τα μηχανικά μέρη μιας υπάρχουσας (από άλλη μάρκα την Indian) μοτοσυκλέτας, της Indian Scout. Nα σημειώσουμε πως οι δύο μάρκες Indian και Victory ανήκουν στην Polaris.

H τιμή στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 12.950€.

Best of internet