Δεν ενθουσιάζεται ο Χούλκενμπεργκ

Νίκος Τσιώκος
Δεν ενθουσιάζεται ο Χούλκενμπεργκ
Μπορεί να ήταν στην κορυφή των χρόνων την τρίτη ημέρα των δοκιμών της Βαρκελώνης, όμως ο Νίκο Χούλκενμπεργκ δεν ενθουσιάζεται με τον καλό ρυθμό της Force India.

Την έκπληξη έκανε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ την τρίτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της Βαρκελώνης, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του. Ωστόσο, ο Γερμανός δεν ενθουσιάζεται με τον καλό ρυθμό της Force India, με δεδομένο πως ακόμα είναι η αρχή.

«Σήμερα δοκιμάσαμε λίγο περισσότερα πράγματα για να δούμε πού είναι το πακέτο μας αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να κατενθουσιαστούμε. Μέχρι τώρα είμαστε καλά, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είμαστε στο καλύτερό μας, είμαστε εντός προγράμματος, εντός στόχου και μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα μέρα με τη μέρα. Μέρες σαν κι αυτή είναι πολύ ενθαρρυντικές, όμως δε θα ήμουν ενθουσιασμένος σε τόσο πρώιμο στάδιο», ήταν τα λόγια του.

«Η πρώτη μέρα του Νίκο στις χειμερινές δοκιμές ήταν συνέχεια των πληροφοριών που μαζέψαμε στην προσπάθεια να καταλάβουμε την VJM09. Το απόγευμα ήταν ευκαιρία για τον Νίκο και τους μηχανικούς του να συνεχίσουν με προσαρμογές στο στήσιμο και κάναμε λίγη καλή πρόοδο όσο περνούσε η μέρα. Είχαμε μερικά μικροπροβλήματα, που απαιτούν προσοχή στο γκαράζ», ανέφερε, από τη μεριά του, ο επικεφαλής μηχανικού αγώνα της ομάδας του Σίλβερστοουν, Τομ ΜακΚάλαφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!