Σίγουρος ο Ραϊκόνεν για την SF16-H

Σίγουρος ο Ραϊκόνεν για την SF16-H

Σίγουρος ο Ραϊκόνεν για την SF16-H

Ο Κίμι Ραϊκόνεν είναι σίγουρος ότι το φετινό μονοθέσιο της Ferrari θα είναι καλύτερο από το περσινό τονίζοντας, βέβαια, ότι η Scuderia έχει πολλά ακόμα να βελτιώσει.

Προβλήματα αντιμετώπισε στην πρώτη του επαφή με την SF16-H ο Κίμι Ραϊκόνεν, όμως ο Iceman δήλωσε σίγουρος ότι το νέο μονοθέσιο της Ferrari θα είναι καλύτερο από το περσινό. Βέβαια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 τόνισε ότι ακόμα η Scuderia έχει να βελτιώσει πολλά για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

«Δεν είναι η ιδανική αρχή, χάσαμε τη μισή μέρα. Κάποιες φορές έχεις προβλήματα που πρέπει να φτιάξεις και μας πήρε λίγο καιρό, αλλά καταφέραμε να κάνουμε μερικούς γύρους. Προσπαθούμε να κάνουμε λίγους γύρους πρώτα και να συνηθίσουμε το μονοθέσιο και μετά να έχουμε περισσότερους το απόγευμα. Η πρώτη αίσθηση είναι αρκετά καλή.

Δεν ήταν η καλύτερη μέρα, αλλά θα είναι οι επόμενες. Απλά χρειαζόμαστε χρόνο στο μονοθέσιο και δουλεύουμε πάνω σε διαφορετικά πράγματα. Ήδη είναι καλύτερο το μονοθέσιο από το περσινό, οπότε κάνουμε το σωστό.

Σε γενικές γραμμές ο χειρισμός είναι καλός, υπήρχαν πολλοί τομείς που που έπρεπε να βελτιώσουμε και αυτός ήταν ο ένας, υπάρχουν πολλοί άλλοι. Είμαστε στην αρχή, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε για να παράγουμε ένα καλό μονοθέσιο. Ποιος ξέρει αν θα είναι καλύτερα; Αυτός είναι ο στόχος και είμαι ήδη σίγουρος ότι το μονοθέσιο θα είναι καλύτερο απ' το περσινό.

Έχουμε βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και είναι πολύ νωρίς, ειδικά για μένα, με το μονοθέσιο. Ακόμα, πρέπει να δουλέψουμε στην ισορροπία, όμως ακόμα δεν έχουμε αλλάξει τίποτα. Είμαι χαρούμενος μέχρι τώρα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά κομμάτια που πρέπει να τα βάλουμε στις σωστές θέσεις και όχι απλά να μπούμε στο μονοθέσιο και να μην κάνουμε τίποτα».

Best of internet