Αυτό είναι το νέο Volvo V40

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το νέο Volvo V40
Ένα μικρής έκτασης facelift πέρασε το μικρότερο μοντέλο της Volvo, για να φρεσκαριστεί και να εναρμονιστεί αισθητικά με την υπόλοιπη γκάμα.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα έγινε η αποκάλυψη του ανανεωμένου Volvo V40 και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες είναι γεγονός. Το facelift εστίασε στο εμπρός μέρος, με τα νέα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα που εφοδιάζουν τα νέα μοντέλα της Volvo να είναι εδώ, μαζί με ανασχεδιασμένη γρίλια και ένα νέο σήμα της Volvo να εκτείνεται σε αυτή. Επιπλέον, οκτώ νέα σχέδια ζαντών είναι διαθέσιμα προς επιλογή, όπως και δύο νέα αποκλειστικά χρώματα, το Amazon Blue και το Denim Blue.

Τρεις αποχρώσεις ακόμα που απουσίαζαν από το χρωματολόγιο του V40 (υπήρχαν όμως σε άλλα μοντέλα της εταιρείας) είναι επίσης εδώ, με τα ονόματά τους να είναι Bursting Blue, Mussel Blue και Luminous Sand. Στο εσωτερικό δεν εντοπίζονται διαφορές, εκτός από τις νέες ταπετσαρίες και τα διακοσμητικά στοιχεία, που έχουν ανανεωθεί. Το μόνο τεχνικό χαρακτηριστικό που έδωσε στην δημοσιότητα η Volvo πριν την πρεμιέρα του αυτοκινήτου στην Γενεύη, είναι ότι η έκδοση με τον κινητήρα πετρελαίου D2 και το χειροκίνητο κιβώτιο έχει πλέον εκπομπές ρύπων 89 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, κάτι που στην χώρα μας μεταφράζεται ως απαλλαγή από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Όλα τα παραπάνω, ισχύουν και για την περιπετειώδη έκδοση του V40, δηλαδή την V40 Cross Country.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!