Premium για τη Γενεύη τα Qashqai και X-Trail

Γιώργος Βαρίνος
Premium για τη Γενεύη τα Qashqai και X-Trail
Με αισθητικές παρεμβάσεις αυξημένης κομψότητας και κύρους θα παρουσιάσει τα δύο μοντέλα της η Nissan, στην διεθνή έκθεση της Γενεύης.

Χωρίς νέο μοντέλο αλλά με δύο ενδιαφέρουσες, ειδικές εκδόσεις των Qashqai και X-Trail θα συμμετέχει η Nissan στην προσεχή διεθνή έκθεση της Γενεύης, από 3-13 Μαρτίου.

Στο Qashqai Premium Concept κυριαρχεί το μαύρο ματ χρώμα που συνδυάζεται με το χρυσό χρώμα του χαλκού, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος – στους θόλους των τροχών, στο περίγραμμα των παραθύρων, στους προβολείς αλλά και στις ράγες της οροφής. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί η χρήση αυθεντικών ανθρακονημάτων ως προστατευτικών στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος, που ταιριάζουν απόλυτα με τις ζάντες των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό του Qashqai Premium Concept, η χρήση υλικών όπως το μαλακό λευκό δέρμα Nappa, ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της ποιότητας και της πολυτέλειας για την κατηγορία, σε συνδυασμό με καπιτονέ φινίρισμα στο κεντρικό τμήμα της πλάτης των καθισμάτων αλλά και της βάσης τους. Η φινέτσα στο εσωτερικό ενισχύεται περαιτέρω με επενδύσεις από ίνες άνθρακα σε απόχρωση του χαλκού, μαζί με το μαύρο σατέν χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο χρώμα, στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Σε πλήρη αντίθεση με το Qashqai Premium Concept, το X-Trail Premium Concept χρησιμοποιεί ως κύριο χρώμα για το αμάξωμα το λευκό ματ. Το καπό και η οροφή χαρακτηρίζονται από το σκούρο μαύρο των ανθρακονημάτων, με την αντίθεση να τονίζει τις γραμμές του μοντέλου. Το εμπρός μέρος του X-Trail Premium Concept χαρακτηρίζεται από το πολυτελές χρώμα του χαλκού και την μοναδικότητα της εξωτερικής εμφάνισης εντείνουν οι μεγάλοι τροχοί με διάμετρο 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα μαύρου χρώματος που αντανακλά και σε αυτή την περίπτωση τον περιπετειώδη χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο ταμπλό και τις πόρτες οι επενδύσεις χαρακτηρίζονται από την χρήση του μαύρου ανθρακονήματος, καθώς και από ένα μαύρο ματ χρώμιο.

Το Qashqai Premium Concept αποτελεί δημιούργημα του κέντρου σχεδιασμού της Nissan στην Ευρώπη (NDE) που εδρεύει στο Λονδίνο, ενώ το X-Trail Premium Concept είναι έργο του Παγκόσμιου κέντρου σχεδιασμού της Nissan (GDC), στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!