Η φύση έχει κέφια (video)

Γιώργος Βαρίνος
Η φύση έχει κέφια (video)
Τα φυσικά φαινόμενα έχουν και αυτά, ενίοτε, καλλιτεχνική διάθεση. Όπως στην περίπτωση αυτού του «γλυπτού» αυτοκινήτου από πάγο στον Καναδά.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να αποτυπώσει τόσο πιστά την εικόνα ενός αυτοκινήτου, όσο η ίδια η φύση; Κανείς και αυτό αποδεικνύει το video που δείχνει το γλυπτό επί πάγου από το εμπρός μέρος ενός Nissan Altima στην πόλη Κόρνγουολ στο Οντάριο του Καναδά.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της περιοχής, που ενίοτε αγγίζουν το ασύλληπτο νούμερο των -50 βαθμών κελσίου, είναι υπεύθυνες πολλές φορές για την κρυσταλλοποίηση όχι ενός μέρους, αλλά ολόκληρων αυτοκινήτων. Εδώ, όπως μπορείτε να δείτε, οι Καναδοί που ανέβασαν το σχετικό φιλμ μπορούν να διακρίνουν ξεκάθαρα ακόμα και τη μάρκα του μοντέλου, που πάγωσε κατά τη διάρκεια της στάθμευσής του στον υπαίθριο χώρο.

Όταν αργότερα μετακινήθηκε με την όπισθεν, άφησε ολόκληρο το εκμαγείο του εμπρός μέρους του άθικτο, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό και περίεργο «έργο τέχνης». Ευτυχώς εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα, το αντίθετο μάλιστα, καθώς μέσα στο Φεβρουάριο βιώσαμε μια παρατεταμένη περίοδο άνοιξης και υψηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!