Αλόνσο: «Είμαι εδώ για να κερδίζω»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Είμαι εδώ για να κερδίζω»
Ο Φερνάντο Αλόνσο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί φέτος από τη Formula1, δήλωσε έκπληκτος από τις φήμες και τόνισε ότι είναι στο σπορ για να κερδίζει και όχι για να διασκεδάζει.

Έντονη φημολογία υπήρξε το τελευταίο χρονικό διάστημα για αποχώρηση του Φερνάντο Αλόνσο από τη Formula1 στο τέλος της χρονιάς. Αυτή προέκυψε από bookmaker στο διαδίκτυο, ο οποίος έδωσε απόδοση 3/1 να φύγει ο Ισπανός. Ωστόσο, ο 34χρονος τις διέψευσε τονίζοντας πως είναι στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να πανηγυρίζει νίκες και όχι για διασκέδαση.

«Φυσικά, θα μείνω και την επόμενη χρονιά. Είμαι έκπληκτος με τις φήμες. Αλλά όλη την εβδομάδα υπήρχαν φήμες. Όταν υπάρχουν εβδομάδες ή μήνες χωρίς δράση στην πίσιτα, υπάρχει επικίνδυνη τάση να είναι δημιουργικά τα νέα. Είναι καλό να είμαστε στην πίστα και πιστεύω δε θα υπάρξουν περαιτέρω φήμες.

Το να είμαι εδώ (για τις δοκιμές) ή στο εργοτάσιο ή ακόμα και να πάρω το αεροπλάνο για Αυστραλία, η φιλοδοξία παραμένει πολύ υψηλή επειδή δεν είμαι εδώ μόνο για να ταξιδεύω στον κόσμο και να μπαίνω στο μονοθέσιο για να διασκεδάζω. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Νομίζω ότι και οι 22 οδηγοί θέλουμε το ίδιο», ανέφερε ο πιλότος της McLaren από τη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!