Με δεύτερη πρεμιέρα η Porsche στη Γενεύη

Πέτρος Πιτσίνης
Με δεύτερη πρεμιέρα η Porsche στη Γενεύη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσίαση της 718 Boxster δεν θα είναι η μόνη για την Porsche στην έκθεση της Γενεύης, αφού η ίδια είπε ότι έχει προγραμματιστεί κι άλλη μια.

Ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής θα παρουσιάσει η Porsche στην έκθεση της Γενεύης όπως η ίδια αποκάλυψε και πιθανότατα, εννοεί την νέα 911 R. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα εξοπλίζεται με πολλά στοιχεία άνεσης και θα είναι εστιασμένη στην οδηγική απόλαυση, ακόμη περισσότερο και από τις GT3. Πιθανότατα θα φέρει 7τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους οπαδούς του μηχανικού σασμάν αφού καμία άλλη 911 δεν το περιλαμβάνει στην λίστα εξοπλισμού της.

Σύμφωνα με φήμες, θα «φοράει» τον ατμοσφαιρικό επίπεδο κινητήρα της GT3 των 3.8 λίτρων, με χαμηλότερη όμως ιπποδύναμη και κοντά στους 450 ίππους. Από την άλλη, υπάρχουν μερικές πηγές που κάνουν λόγο για τον κινητήρα της GT3 RS με τα 500 άλογα από τα 4.0 λίτρα, οπότε δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από την εταιρεία, τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο και για τις διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με την υπόλοιπη γκάμα της 911.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!