Ενα επαναστατικό Tesla για μπόμπιρες (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ενα επαναστατικό Tesla για μπόμπιρες (video)
Το λιλιπούτειο Tesla Model S είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκινητάκι για παιδιά με μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες αλλάζουν με μία απλή κίνηση, όταν αδειάσουν!

Ανώτερο από το ορίτζιναλ Model S είναι το αντίστοιχο παιδικό αυτοκινητάκι, που κατασκεύασε η Radio Flyer σε συνεργασία με την ίδια την Tesla. Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό μοντελάκι είναι το πρώτο του είδους του, που χρησιμοποιεί προηγμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Μάλιστα μπορούν να αντικατασταθούν με μία απλή κίνηση από φορτισμένες, ώστε να μην χρειάζεται να διακόψουν οι μπόμπιρες τις βόλτες τους περιμένοντας να γεμίσει η άδεια μπαταρία.

Στον εξτρά εξοπλισμό του Model S τσέπης περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η δυνατότητα παραγγελίας πινακίδων κυκλοφορίας με προσωπικούς συνδυασμούς λέξεων και αριθμών. Το ηλεκτρικό μοντελάκι θα κυκλοφορήσει από τις 16 Μαΐου σε δύο εκδοχές. Μία για συντηρητικότερους πιτσιρικάδες (ή πιο προσεκτικούς γονείς) με ταχύτητα έως 5 χλμ./ώρα και μία…σπορ με ανώτατη ταχύτητα τα 10 χλμ./ώρα!

Το Τesla της Radio Flyer διαθέτει μεταξύ άλλων όπισθεν, έναν πρακτικό χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών και άλλων αντικειμένων κάτω από το μπροστινό καπό, κανονικά φώτα και δυνατότητα σύνδεσης του ΜΡ3 με ηχεία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών χρωματισμών, ενώ η λίστα των αξεσουάρ περιλαμβάνει κάλυμμα – κουκούλα, δεύτερη μπαταρία για ρεζέρβα, καθώς επίσης δύο διαφορετικούς τύπους ζαντών!

Στην στάνταρ εκδοχή της κοστίζει η μινιατούρα του Tesla Model S 499 δολάρια και από εκεί και μετά διαμορφώνεται η τιμή της ανάλογα με το πακέτο του εξτρά εξοπλισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!