Αποκαλυπτήρια για Ducati (pics)

Νίκος Τσιώκος
Αποκαλυπτήρια για Ducati (pics)
Η Ducati παρουσίασε τη μοτοσικλέτα του 2016, την Desmosedici GP16, με άπαντες στη Scuderia να έχουν προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας της μοτοσικλέτας πραγματοποίησε η Ducati την Τρίτη (23/2). Ο λόγος για τη Desmosedici GP16, που παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της ομάδας στην Μπολόνια. Παρόντες εκεί ήταν και οι δύο αναβάτες, Αντρέα Ντοβιζιόζο, Αντρέα Ιανόνε, οι οποίοι τόνισαν πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες ενόψει του φετινού πρωταθλήματος.

«Είχαμε μικρά θέματα στις δύο πρώτες δοκιμές, όμως δείξαμε βελτίωση στο Φίλιπ Άιλαντ. Πιστεύω ότι έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να ηγηθούμε, έχω υψηλές προσδοκίες για τις δοκιμές του Κατάρ», δήλωσε ο Ντοβιζιόζο. «Είναι καλή μοτοσικλέτα. Ήταν μία θετική χρονιά το 2015 και κάναμε ένα βήμα μπροστά.

Το 2016 θα είναι δύσκολο επειδή έχουμε υψηλές προσδοκίες και πρέπει να κάνουμε το καθήκον», είπε, από τη μεριά του, ο Ιανόνε. Τέλος, να σημειώσουμε ότι δοκιμαστές θα παραμείνουν οι Κέισι Στόνερ, Μισέλ Πίρο, ενώ η εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα είναι η μοναδική που θα χρησιμοποιήσει τη φετινή μοτοσικλέτα, καθώς θα παρέχει στις Pramac, Anintia και Aspar παλιότερες εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!