Aprilia SR Max με 3.990€

Γιώργος Βαρίνος
Aprilia SR Max με 3.990€
Με νέα χαμηλότερη τιμή, δυνατότητα επέκτασης εγγύησης και ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρει η ιταλική εταιρεία το σπορ scooter.

Το Aprilia SR Max είναι κατάλληλο για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και ικανό να προσφέρει συγκινήσεις σε διαδρομές εκτός πόλης, χάρη στον ισχυρό του κινητήρα, τις προσεγμένες αναρτήσεις και την άνεση που διαθέτει.

Το πλέον ξεχωριστό στοιχείο του Aprilia SR Max, πέραν την σπορ αισθητικής του, είναι ο προηγμένος μονοκύλινδρος κινητήρας των 300 κυβικών: 4-βάλβιδος, υγρόψυκτος, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, αποδίδει μέγιστη ισχύ 21,6 ίππων στις 7.250 σ.α.λ., και τη μέγιστη ροπή 23 Nm στις 6.000 στροφές. Το αποτέλεσμα είναι η άριστη κατανομή της ροπής και κατά συνέπεια η άμεση επιτάχυνση και απόκριση σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 125 χλμ./ώρα

Οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλ. μπροστά, ενώ πίσω τα δύο αμορτισέρ διπλής ενέργειας διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης. Τα σύστημα πέδησης διαθέτει δίσκο εμπρός και πίσω διαμέτρου 260 και 240 χιλιοστών αντίστοιχα, με δαγκάνες δύο εμβόλων.

Το Aprilia SR Max 300 είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο εμπόρων της εταιρείας σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό, με δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 0% και έως 72 μήνες εξόφληση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!