Πρόστιμο σε παίκτη της Βόλφσμπρουγκ από την VW

Πρόστιμο σε παίκτη της Βόλφσμπρουγκ από την VW

Πρόστιμο σε παίκτη της Βόλφσμπρουγκ από την VW

Η VW θα επιβάλει πρόστιμο στον επιθετικό της ομάδας του Βόλφσμπρουγκ Νίκλας Μπέντνερ γιατί φωτογραφήθηκε με αυτοκίνητο της Mercedes. 

Ο 28χρονος επιθετικός Νίκλας Μπέντνερ της γερμανικής ποδοσφαιρικήςVfL Volfsbruck αντιμετωπίζει τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο για την αποκοτιά που έκανε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του με αυτοκίνητο της Mercedes στο Instagram. Βλέπετε η ομάδα του Βόλφσμπρουγκ ανήκει στην VW και οι παίκτες έχουν υπογράψει συμβόλαιο βάσει του οποίου τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν είναι μόνο της συγκεκριμένης μάρκας.

Ατυχώς ή επίτηδες, ο Δανός επιθετικός Μπέντνερ πόζαρε γεμάτος καμάρι εμπρός από την Mercedes S600 και αμέσως ο διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων της VW, o Κλάους Άλοφς, έσπευσε να δηλώσει ότι αυτή η παραβίαση των όρων του συμβολαίου εκ μέρους του, θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο, το οποίο ωστόσο δεν προσδιόρισε.

Σε γενικές γραμμές οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του και η απόδοσή του, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Βόλφσμπρουγκ, είναι αρκετά κάτω από την αναμενόμενη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δανός είχε τιμωρηθεί και παλιότερα με χρηματικό πρόστιμο, κατά την θητεία του στην Άρσεναλ, καθώς είχε φωτογραφηθεί με λογότυπα μη εγκεκριμένου χορηγού. 

Best of internet