To Audi RS3 Sedan ανοίγει τα χαρτιά του

Πέτρος Πιτσίνης
To Audi RS3 Sedan ανοίγει τα χαρτιά του
Σε ένα βίντεο (που δυστυχώς «κατέβηκε») αποκαλύφθηκαν αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Audi RS3, μαζί με την εμφάνισή του.

Σε μια παρουσίαση της Audi για τους Αμερικανούς συνεργάτες της εταιρείας αναφέρθηκαν πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Audi RS3 Sedan, όμως μια κάμερα τα κατέγραψε, μαζί με την εικόνα του νέου μοντέλου. Έτσι, ξέρουμε ότι το μικρότερο τετράθυρο RS θα εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο 2.5 TFSi βενζινοκινητήρα με απόδοση κοντά στους 400 ίππους, ενώ η μετάδοση θα γίνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του S-Tronic κιβωτίου των επτά σχέσεων.

Το σύστημα πέδησης αναμένεται να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό συγκριτικά με τα υπόλοιπα RS3, κάτι που ισχύει και για τις αναρτήσεις με την σχεδόν «αγωνιστική» ρύθμιση. Η εμφάνισή του «μαρτυράει» πως πρόκειται για μοντέλο RS από μακριά. Τα φουσκώματα στο αμάξωμα δίνουν το παρόν, μαζί με την επιθετική μάσκα, η οποία διαφοροποιείται πάντως από τα χάτσμπακ «αδέρφια» του, καθώς φέρει περισσότερο χρώμιο και διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Σύντομα περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά! Το βίντεο που μετέφερε όλες αυτές τις πληροφορίες έχει «κατέβει», όμως έχουν διασωθεί κάποιες εικόνες από αυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!