Το Renault Scenic αποκαλύφθηκε

Πέτρος Πιτσίνης
Το Renault Scenic αποκαλύφθηκε
Το νέο πολυμορφικό της Renault είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα του για την έκθεση της Γενεύης, όμως μερικές ημέρες πριν καταφέραμε να δούμε μέσω μιας φωτογραφίας την σχεδίασή του.

Με δυναμική σχεδίαση και νεανικές γραμμές εμφανίζεται το νέο Renault Scenic, παρά την πολυμορφική του ταυτότητα. Η μοναδική διαθέσιμη φωτογραφία μέχρι στιγμής απεικονίζει το εμπρός, αλλά και το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ περιμένουμε κι άλλες στις προσεχείς ημέρες. Σχεδιαστικά δεν ξεφεύγει από τον δρόμο που χάραξαν τα νέα δημιουργήματα της Γαλλικής φίρμας, με το μεγάλο σήμα να πλαισιώνεται από την μάσκα, η οποία στην συνέχεια καταλήγει στα φωτιστικά σώματα.

Θυμίζει αρκετά το πρωτότυπο R-Space του 2011, όμως από αυτό δεν έχουν υιοθετηθεί οι πίσω πόρτες, που ανοίγουν με αντίθετη φορά από τις εμπρός. Πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη δεν έχουν δοθεί ακόμη, περιμένουμε ωστόσο να υπάρχει μια γκάμα από τούρμπο βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα σύνολα, με αποδόσεις από 110 ίππους. Το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του Scenic που θα ονομάζεται Grand Scenic θα το δούμε στην έκθεση του Παρισιού, φέτος το Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!