To Renegade των υπερηρώων

Πέτρος Πιτσίνης
To Renegade των υπερηρώων
Η Jeep παρουσιάζει το αυτοκίνητο του Batman και του Superman, με μια ειδική έκδοση του Renegade για την ταινία "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Η συνεργασία ανάμεσα στην Jeep και την Warner Bros Pictures έφερε μια νέα έκδοση στην γκάμα του Renegade στην Αμερικανική αγορά, με την ευκαιρία της νέας ταινίας "Batman v Superman: Dawn of Justice". Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου και η Jeep μέσω των διαφημίσεών της, προβάλλει μερικές σκηνές της. Οι διαφορές στο Renegade είναι στυλιστικές, με τα χρώματα να περιορίζονται στο "Granite Crystal" (σκούρο γκρι) και στο "Carbon Black" (μαύρο), τα οποία συνδυάζονται με μαύρες γυαλιστερές ζάντες 18 ιντσών και μαύρη γυαλιστερή οροφή (για το "Granite Crystal").

Τα χαρακτηριστικά σήματα διαφοροποίησης της έκδοσης φυσικά είναι εδώ, ενώ στο εσωτερικό τα χρώματα κυμαίνονται στους τόνους του μαύρου. Το Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition βασίζεται στην έκδοση Latitude 4x4 και εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 2.4 λίτρων, το οποίο στέλνει την κίνηση στους τροχούς μέσω του αυτόματου σασμάν εννέα σχέσεων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και διζωνικό κλιματισμό, ενώ η τιμή του ορίζεται στα 23.820€ (26.250$).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!