Πρωτότυπο, μικρό SUV από την VW

Γιώργος Βαρίνος
Πρωτότυπο, μικρό SUV από την VW
Η VW θα παρουσιάσει ένα νέο, πρωτότυπο SUV μικρότερο από το Tiguan στην έκθεση της Γενεύης, το όνομα του οποίου, ωστόσο, δεν ανακοίνωσε.

Μετά τα Taigun και T-Roc η VW θα φέρει στη Γενεύη ένα ακόμα πρωτότυπο, συμπαγές SUV μικρότερο σε μέγεθος από το Tiguan. Η γερμανική εταιρεία υπόσχεται ότι η σπουδή αυτή, θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία οχημάτων ελεύθερου χρόνου, ενώ, ταυτόχρονα, κάνει λόγο για ένα σύγχρονο εσωτερικό «σχεδόν χωρίς διακόπτες», το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από τη σχεδίαση και την τεχνολογία του επίσης πρωτότυπου BUDD-e που είδαμε στην αρχή του χρόνου στη διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Οι εικόνες που έδωσε η VW μαζί με την ανακοίνωση της παρουσίασης του νέου της πρωτότυπου μοντέλου είναι φυσικά πολύ εστιασμένες σε λεπτομέρειες για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη της εικόνας του, ωστόσο δείχνουν ένα στιβαρό και ταυτόχρονα σύγχρονο παρουσιαστικό. Το αν το μοντέλο θα είναι τρίθυρο, όπως το T-Roc ή πεντάθυρο, όπως το Taigun, δεν έχει διευκρινιστεί. Ωστόσο, πληροφορίες που δεν απέχουν παρά εβδομάδες από την αποκάλυψη του νέου πρωτότυπου, έκαναν λόγο για απόφαση της VW να μην κατασκευάσει τρίθυρο μοντέλο εκτός δρόμου. Ωστόσο μόλις μια εβδομάδα έχει μείνει για τις πρώτες πρεμιέρες στην έκθεση της Γενεύης, οπότε πολύ σύντομα θα λυθεί το μυστήριο και αυτού του πρωτότυπου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!