To Citroen Cactus πάει για σερφ (video)

Γιώργος Βαρίνος
To Citroen Cactus πάει για σερφ (video)
Με την έκδοση Rip Curl, το φουτουριστικό και εντυπωσιακό Citroen Cactus γίνεται το ιδανικό όχημα των δραστήριων νέων.

Η Citroen και η θρυλική στην κοινότητα των σέρφερ εταιρία Rip Curl, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ειδική και συναρπαστική έκδοση του C4 Cactus. Η νέα έκδοση με την ονομασία, τι άλλο, Rip Curl, δεν εξαντλείται σε αισθητικές λεπτομέρειες αλλά προχωρά και στην αύξηση της δυνατότητας κίνησης του μοντέλου.

Αυτό το επιτυγχάνει μέσω της υιοθέτησης του συστήματος Grip Control, το οποίο συνδυάζεται με τους πιο ισχυρούς κινητήρες της γκάμας, όπως τον βενζίνης PureTech 110 S & S και τον diesel BlueHDi 100. To Grip Control χρησιμοποιεί το ESP και με ένα εξελιγμένο λογισμικό, επιτυγχάνει καλύτερη πρόσφυση των εμπρός τροχών σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης. Διαθέτει πέντε προγάμματα λειτουργίας: Standard, Sand, Off-Road, Snow και ESP Off.

Στο αισθητικό τομέα το Citroen Cactus Rip Curl ξεχωρίζει από τα πλαστικά καλύμματα σε ματ χρώμα αλουμινίου στου καθρέφτες, στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων, στις μπάρες οροφής και φυσικά από τα λογότυπα και τα γραφικά. Μια ακόμα διαφορά αφορά στα ελαστικά, που είναι τα Goodyear 205/50 R17 Vector 4Seasons M&S τα οποία είναι παντός καιρού.

Στο εσωτερικό η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από πορτοκαλί λεπτομέρειες όπως οι ζώνες ασφαλείας, τα πατάκια με ίδιου χρώματος ραφές και τα πλαίσια των ηχείων. Παράλληλα ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, αφού περιλαμβάνει σύστημα αυτόματου κλιματισμού, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα, αυτόματους προβολείς και καθαριστήρες, GPS, cruise control, φιμέ τζάμια και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Το Cactus Rip Curl θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γενεύη και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!