Τι έκλεψαν οι αθεόφοβοι

Γιώργος Βαρίνος
Τι έκλεψαν οι αθεόφοβοι
Φαίνεται γελοίο να κλέψεις ένα τεράστιο φορτηγό αγωνιστικής ομάδας που ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα. Οι συγκεκριμένοι ληστές όμως ήξεραν τι έκαναν.

Αυτό το τεράστιο φορτηγό έκλεψαν αθεόφοβοι ληστές από τις εγκαταστάσεις της αγωνιστικής ομάδας Starworks Motorsport, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυριολεκτικά κολοσσιαία νταλίκα με τις τεράστιες επιγραφές μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει, καθώς είναι χαρακτηριστική λόγω των χρωμάτων της και σίγουρα δεν μπορεί να μπερδέψει κανένα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αγωνιστικής ομάδας Πήτερ Μπάιρον, μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν ταυτόχρονα και τυχεροί καθώς το φορτηγό περιείχε μόνο εργαλεία και ανταλλακτικά, όχι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που πολλές φορές τα αφήνουν στο εσωτερικό του ρυμουλκούμενου.

Σε πρώτη φάση, είναι να απορεί κανείς με την ενέργεια αυτή, καθώς αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα έβρισκε στοιχεία για το που κινήθηκε το τεράστιο όχημα και θα το εντόπιζε, όπως και έγινε. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε οι κλέφτες δεν είχαν στόχο την αγωνιστική «προίκα» που κουβαλούσε η νταλίκα, αλλά τη δική της. Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε μετά από δύο μέρες που εντοπίστηκε το όχημα σε ερημική περιοχή της πολιτείας της Φλόριντα, στόχος των κλεφτών ήταν τα ελαστικά και οι τροχοί, 14 τον αριθμό, καθώς τα πρώτα ήταν σε άριστη κατάσταση και οι δεύτεροι αλουμινίου. Έτσι, οι ληστές που έφυγαν με τα στρογγυλά λάφυρα, πιθανότατα το ίδιο βράδυ και πριν καν γίνει αντιληπτή η απουσία της νταλίκας, έγιναν κατά μερικές χιλιάδες δολάρια πλουσιότεροι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!