Γιος δωρίζει Corvette στον πατέρα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Γιος δωρίζει Corvette στον πατέρα (video)
O Λανς Στιούαρτ είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις γιων που κάνουν στον πατέρα τους δώρο αυτοκίνητο και μάλιστα μια Chevrolet Corvette Z06.

Ο vloger Λάνς Στιούαρτ δεν έχει καμία σχέση με τα αυτοκίνητα, καθώς τα video που ανεβάζει στο προσωπικό του κανάλι στο youtube περί άλλα τυρβάζουν. Φαίνεται όμως ότι ο πατέρας του αγαπάει υπερβολικά τους τέσσερις τροχούς, έτσι ο Λανς, που αγαπάει υπερβολικά τον πατέρα του και ταυτόχρονα έχει τον… τρόπο του, επέλεξε να του δωρίσει ένα πολύ σπάνιο δώρο για τα 50ά του γενέθλια.

Μαζί με τη μητέρα του, διάλεξε μια Chevrolet Corvette Z06 650 ίππων σε έντονο κόκκινο χρώμα με μαύρες γυαλιστερές ζάντες και την οδήγησε έως το σπίτι. Εκεί, κατευθύνοντας τον πατέρα του με κλειστά μάτια έως τον αυλόγυρο του σπιτιού, του αποκάλυψε το δώρο του. Ο μπαμπάς Στιούαρτ έχασε τα λόγια του και ταυτόχρονα έβαλε τα κλάματα, προφανώς από ένα δυνατό συνδυασμό έκπληξης, χαράς και συγκίνησης.

Δεν είναι λίγο, ο γιός να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο του πατέρα του, ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Ταυτόχρονα, ο υιός Στιούαρτ, ως δεινός youtuber, κατέγραψε όλη την ιστορία και φυσικά τη δημοσιοποίησε. Μπράβο λοιπόν στο νεαρό για την κίνησή του, μπράβο και στον πατέρα, που προφανώς έχει φερθεί πάρα πολύ καλά στα παιδιά του, για να απολαμβάνει τέτοια αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!