Αποκαλύφθηκε η Mercedes W07

Γιώργος Βαρίνος
Αποκαλύφθηκε η Mercedes W07
Με μικρές οπτικές αλλαγές σε αεροδυναμική και χρώματα αλλά εξελιγμένη σε όλους τους τομείς, εμφανίστηκες η νέα Mercedes W07.

Με κατασκοπευτικά πλάνα από την ημέρα δοκιμών του νέου μονοθέσιου της Mercedes στο Σίλβερστοουν να κυκλοφορούν ήδη στο internet, ήρθε η ώρα της επίσημης αποκάλυψης των πρώτων εικόνων του νέου μονοθέσιου W07 της Mercedes για το 2016.

Τα σχέδια και τα χρώματα του αμαξώματος δεν είναι σημαντικά τροποποιημένα σε σχέση με πέρυσι, όπως και η συνολική σχεδίαση. Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά θα μπορέσει να διακρίνει μικρές αλλαγές στις πτέρυγες και στην περιοχή όπου βρίσκεται ο κινητήρας.

Καθώς οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει δραματικά οι οφθαλμοφανείς αλλαγές δεν είναι σημαντικές, ωστόσο, όπως αναφέρει και ο διευθυντής της ομάδας Πάντι Λοου, έχει γίνει πολύ δουλειά εξέλιξης, ειδικά στις αναρτήσεις και στον κινητήρα.

Παρότι η Mercedes επικράτησε με άνεση και την περίοδο του 2015, γνωρίζει ότι όλες οι ομάδες κάνουν βήματα εξέλιξης και έτσι προσπαθεί να εξελίξει ακόμα περισσότερο τους τομείς του μονοθέσιού τους που χρήζουν βελτίωσης. Στόχος, φυσικά, να βρίσκεται και το 2016 εμπρός από τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!